Speaker 1

Александър Кръстев

LinkedIn маркетинг експерт @BookMark

Александър Кръстев е с над 9 години опит в дигиталната комуникация и класически връзки с обществеността. Успешно позиционира и представя пред различни аудитории български и международни марки като Данон, Софарма, Катаржина, Метро, Табекс. 

Основател е на LinkedIn маркетинг агенцията BookMark, която помага на професионалисти и компании да изградят марка, намерят партньори и разширят възможностите за бизнес. В подкрепа на всички, които искат да използват потенциала на LinkedIn, развива и thelinkedblog.com – онлайн медия с експертни материали и анализи, новости, съвети и насоки. 

Създава най-големия сайт за книги и четене в България AzCheta.com, който е многократно награждаван. Преподава в Нов Български Университет и в СофтУни. Има публикации в бизнес медии като Форбс България, „Мениджър“.

„Компаниите, които успяват да запълнят ефективно и петте кръга на LinkedIn – качествено съдържание, добър пример от мениджърите, ангажирани служители, разширяване на аудиторията и визия за бъдещето, – го правят с добра съвместна работа между различни екипи. И резултатите се измерват в по-силни работодателски и корпоративни брандове.“